Pentru mai multe detalii consultați decizie coplată

Informații Coplată

 

Începând cu 01.06.2021 în cadrul instituției, se percepe coplată pentru serviciile medicale spitalicești acordate în regim de spitalizare continuă.

Coplata este în valoare de 10(zece) lei / persoana internată și se aplică doar categoriilor de asigurați care nu sunt scutite de coplată.

 

Sunt scutite de la coplată urmatoarele categorii de asigurați

  • Copii până la vârsta de 18 ani, tinerii între 18 ani și 26 de ani, dacă sunt elevi, absolvenți de liceu, până la începerea anului universitar, dar nu mai mult de 3 luni, ucenicii sau studenții, daca nu realizează venituri din munca

  • Bolnavii cu afecțiuni incluse în programele naționale de sănătate stabilite de Ministerul Sănătătii, pentru serviciile medicale aferente bolii de bază a respectivei afecțiuni, dacă nu realizeaza venituri din muncă, pensie sau din alte resurse

  • Persoanele fizice cu venituri din pensii și indemnizație socială pentru pensionari, de până la 900 lei/lună inclusiv, indiferent dacă realizează sau nu alte venituri.

  • Toate femeile însărcinate și lăuzele, pentru serviciile medicale legate de evoluția sarcinii, iar cele care nu au nici un venit sau au venituri sub salariul de bază minim brut pe țară, pentru toate serviciile medicale.

Pentru Cabinetele Ambulatorii de Specialitate

free website counter

ACCESAȚI FORMULARUL

Programare On-Line :

NUMERE DE TELEFON

-  VIZITATORI

Programare telefonică :

© 2024 - Toate informațiile de pe acest site și domeniul spitalmoreni.ro aparțin Spitalului Municipal Moreni.

Toate drepturile sunt rezervate.

Pagină web realizată de Inginer Ciocan Gabriel